2020 m. sausio 2 d., ketvirtadienis

Tai kaip gi išsirinkti tinkamiausią šventės vedėją?


Patariant šventės planavimo klausimais pastebėjome, jog dažnai susiduriama su dvejonėmis ir klausimais, kaip gi išsirinkti tinkamiausią vedėją, kuris ne tik, kad puikiai atliktų savo darbą, pritaptų prie šventės kompanijos, sugebėtų susitvarkyti su įvairiais svečiais, bet būtų ir pats pačiausias. Šį kartą aprašysime situaciją, kai nėra aišku, ko norisi. Situacija, kai vedėjas jau yra iš anksto nusižiūrėtas ir išsirinktas gerokai paprastesnė 😊
Pirmas darbas yra atsifiltravimas. Dažniausiai tai filtravimas pagal tris kriterijus: kainą, užimtumą (ar vis dar laisva šventės data vedėjo kalendoriuje) ir jeigu turite konkrečių norų pvz. flashmobas ar kt. pasiteiraujant iš anksto apie vedėjų galimybes įgyvendinti Jūsų pageidavimus, taip susiaurinsite paiešką ir rasite tinkamus vedėjus. Turint tam tikrus „filtrus“, numatytą biudžeto sumą vedėjui dalis vedėjų atkris ir liks tie, kurie bus priskirti „GALBŪT“ kategorijai.
Antras žingsnis. Jeigu laiko pakankamai, tikrai labai rekomenduotume susiplanuoti susitikimą su  „GALBŪT“ skilties vedėjais. Nes susitikus gyvai pamatysite kaip vedėjas dėsto mintis, išgirsite balso tembrą (dažnu atveju jis tikrai svarbus, nes tą balsą girdėsite visą vakarinės šventės laiką), pasikalbėsite apie programą, apie tai ką vedėjas gali pasiūlyti, bei pasidalinus mintimis ko Jums norėtųsi išsiaiškinsite ar vedėjas galės tai įgyvendinti. Taip pat, susitikimo metu galite su vedėju pasitarti kaip jis siūlytų elgtis vienoje ar kitoje situacijoje, tai pagelbėtų susidaryti aiškesnį vaizdą ir planą.
Trečias žingsnis būtų įsivertinti labiausiai patikusių vedėjų (jei jų buvo ne vienas) pliusus ir minusus, taip pat svarbu pasidomėti kitų žmonių įspūdžiais apie jau atsirinktus vedėjus, gal kuriuos nors teko matyti gyvai kitose šventėse. Galbūt tai padės dar tvirčiau apsispręsti.
Na štai, trys paprasti, bet visgi, laiko reikalaujantys žingsniai, kurie padės išsirinkti Jums tinkamiausią šventės vedėją, o atėjus šventės dienai tiesiog atsipalaiduoti ir mėgautis


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą